ADXpert

Arbeidskundig Expertisecentrum

ADXpert is uw sparringpartner op het gebied van werk, ziekte, loopbaan en verzuim. Bij ons betaalt u geen abonnementskosten voor de gezonde werknemer en zijn er geen dure bezoeken aan de bedrijfsarts als dat niets toevoegt.

Een team van professionals

ADXpert staat voor een snelle en oplossingsgerichte benadering van hoofdpijndossiers én een efficiënte aanpak vanaf de eerste ziektedag.

Bovendien hebben wij dankzij ons team van professionals alle expertises in huis en hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd waarvan u kunt profiteren.

Een vangnet op maat gemaakt

Als werkgever kunt u kiezen tussen de vangnetregeling en de maatwerkregeling. Een van de grootste voordelen van ADXpert is dat wij het allebei aanbieden.

Wij ontzorgen u volledig, zoals beschreven in de vangnetregeling, én u betaalt alleen voor de afgenomen diensten, de maatwerkregeling.

Arbo én meer

Een ander belangrijk voordeel van ADXpert is dat u bij ons niet alleen voldoet aan uw wettelijke verplichtingen, maar dat u ook meteen klaar bent voor de toekomst. Wij regelen arbeidskundige onderzoeken, tweede spoortrajecten en outplacement.

Daarbij weet u met ons Sociaal Fiscaal Arbeidskundig onderzoek zeker dat alle sociale premiekortingen worden toepast en u de subsidies ontvangt waar u recht op heeft.

Duurzaam werkgeverschap

Steeds meer bedrijven hechten waarde aan duurzaam ondernemen en kijken daarbij voornamelijk naar het externe milieu. Dat is belangrijk, maar waarom niet dezelfde aandacht voor het interne milieu?

Door te investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers creëert u meer arbeidsvreugde. Tevreden werknemers zorgen voor een hogere productiviteit en besparen u op termijn kosten door verminderd ziekteverzuim.

​De voordelen op een rijtje

  • De sparringpartner voor u en de gesprekspartner voor uw werknemers.
  • Vanaf €0/maand. U gaat pas betalen wanneer uw werknemer ziek wordt.
  • Altijd één aanspreekpunt. Onze casemanagers weten precies wat er in uw organisatie speelt en wat voor u belangrijk is.
  • Een vast team van experts: een arbeidsdeskundige, een psycholoog, een jurist, goede bedrijfsartsen en een uitgebreid netwerk aan professionals.
  • Met ons basiscontract voldoet u direct en volledig aan uw wettelijke verplichtingen.
  • Meteen een professionele partner voor de toekomst.
  • Als onderdeel van het arbeidskundige expertisecentrum regelen wij ook arbeidskundige onderzoeken, tweede spoortrajecten en outplacement. 
  • En met ons sociaal fiscaal arbeidskundige onderzoek (SFA) weet u zeker dat alle sociale premiekortingen worden toepast en u de subsidies ontvangt waar u recht op heeft.

Wilt u meer weten over ADXpert en kennismaken met ons team? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Naar www.adxpert.nl

Wij waren klaar met overbodige abonnementen en traditionele arbodienstverlening. In ADXpert vonden wij de juiste partner: korte lijnen en een hoog kennisniveau!
  Michel Antuzzi, CEA van Koro.nl

Bent u ook klaar met overbodige abonnementen?

Bel ADXpert op 085 27 33 409

Succesvol verstuurd

Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter of neem direct telefonisch contact op.

Contact

Ridderpoort 1
2984 BG Ridderkerk

Postbus 9556
3007 AN Rotterdam

085 27 33 409
info@adxpert.nl
Cookie- en Privacyverklaring