Niet tevreden?
Overstappen is uw goed recht!


Veel organisaties maken al jarenlang gebruik van dezelfde arbodienst. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over uw arbodienst en dat u wilt kijken wat er nog meer mogelijk is.

Overstappen

Het is daarom goed om te weten dat u volledig vrij bent om over te stappen naar een andere arbodienstverlener naar keuze. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u uw huidige contract tijdig moet opzeggen.

De meeste contracten met arbodiensten zijn op basis van een jaarovereenkomst en gaan daardoor in de meeste gevallen per 1 januari in. 

Opzegtermijn

Bij contracten met een looptijd van 1 jaar die per 1 januari ingaan en/of verlengd worden, moet u voor 1 oktober van dit jaar opzeggen (tenzij een andere opzegtermijn is overeengekomen).

U heeft daarna nog minstens 3 maanden de tijd om een nieuwe overeenkomst aan te gaan. Als u niet tijdig opzegt, zit u in ieder geval nog minstens 1 jaar aan de oude arbodienst vast.

Lees hier waaraan een basiscontract ten minste zou moeten voldoen en kijk hier voor alle voordelen die ADXpert daar nog extra bij aanbiedt.

'ADXpert staat altijd voor ons klaar met snelle en kwalitatief uitstekende oplossingen. Als het nodig is wordt perfect maatwerk geleverd. Meedenken met zowel de werkgever als de werknemer op een prettige manier, dat is hoe ik ADXpert heb ervaren.'

  Francina de Mooij – Via Salaria ​

Wilt u overstappen of weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ADXpert op 085 27 33 409

Succesvol verstuurd

Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter of neem direct telefonisch contact op.

Contact

Ridderpoort 1
2984 BG Ridderkerk

Postbus 9556
3007 AN Rotterdam

085 27 33 409
info@adxpert.nl
Cookie- en Privacyverklaring